לביבות כרובית וגזר אפויות
לביבות אפויות מכרובית וגזר עם קמח מלא. טעימות מאוד, דלות בשומן בזכות האפייה ועשירות בסיבים תזונתיים. אלטרנטיבה בריאה ללביבות מטוגנות, ואופציה מצוינת לחג החנוכה ולכלל ימי השנה. נסו אותן לבד
לביבות אפויות מכרובית וגזר עם קמח מלא. טעימות מאוד, דלות בשומן בזכות האפייה ועשירות בסיבים תזונתיים. אלטרנטיבה בריאה ללביבות מטוגנות, ואופציה מצוינת לחג החנוכה ולכלל ימי השנה. נסו אותן לבד
מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1/4 חבילה שבבי כרובית\ברוקלי סנפסורט 1 כף שמן זית 1 ביצה 2 כפות קוטג’ 1 כפית שבבי בצל מיובש מעט תימין 1-2 כפות
מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1 יח’ של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט ביצה אחת 100 גר’ גבינה מגורדת-צהובה\מוצרלה 2\1 כפית מלח 2\1
פשטידת פטריות קלילה וטעימה שמכינים בזריזות. עשירה בירקות (פטריות ובצל), מהווה מקור טוב לחלבון, ויכולה להיות אופציה נהדרת בארוחות משפחתיות (אצלנו היא כוכבת קבועה). מתכון מאת אבינועם ארביב מרכיבים 2
מאפה טעים ומיוחד בסגנון בלקני, שמשלב בתוכו ירק, חלבון ופחמימה. בצק הפילו לא מכיל בתוכו שומן, בניגוד לבצקי עלים ופריכים למיניהם, והשימוש בשמן זית הוא עדיף על פני סוגי השמן