פנקייק דל פחמימה
מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים 4 כפות קמח שקדים 1 ביצה 1/2 כפית דבש קמצוץ אבקת אפייה 3 טיפות תמצית וניל הכנה מערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה. מחממים
מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים 4 כפות קמח שקדים 1 ביצה 1/2 כפית דבש קמצוץ אבקת אפייה 3 טיפות תמצית וניל הכנה מערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה. מחממים
מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים 1 כוס טחינה4 כפות דבש1 כפית תמצית וניל1 יח’ ביצה קורט מלח1 כפית אבקת אפיה25 גרם אבקת קקאו (2 כפות בערך)25 גרם קמח שקדים
מתכון מאת הילה שלזינגר מרכיבים 1 יח’ מלפפון 1 יח’ עגבנייה חצי בצל סגול חתוך לרצועות 1 ביצה קשה 2 כפות טחינה מוכנה (הכנה ביתית) 1/2 כוס חומוס מוכן צרור
לכל מי שמעדיף לאכול טונה במים, אבל השילוב עם שמן זית לא עושה את העבודה, הסלט הזה מושלם! הוא גם סלחני לשינויים לפי טעמכם, נסו את ההצעות לגיוון ולא תתאכזבו
סלט מרענן, חמוץ, מתוק ופריך עם טוויסט מרענן של ג’ינג’ר. טיפ: כדי לקלף את הגי’נג’ר בקלות גרדו את הקליפה בעזרת כף או כפית. מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים 1
פשטידת פטריות קלילה וטעימה שמכינים בזריזות. עשירה בירקות (פטריות ובצל), מהווה מקור טוב לחלבון, ויכולה להיות אופציה נהדרת בארוחות משפחתיות (אצלנו היא כוכבת קבועה). מתכון מאת אבינועם ארביב מרכיבים 2
מרק המהווה מקור לארוחה שלמה ומאוזנת – מכיל ירקות, חלבונים ופחמימות. מתכון מאת הילה שלזינגר מרכיבים 2 יח’ בצל קצוצים 3 גזרים קלופים חתוכים לקוביות חופן פטרוזיליה קצוץ חופן שמיר
מרק קר, עדין וטעים. כמו בכל מרק טחון, גם כאן בטחינה מאבדים חלק מהסיבים והויטמינים אבל נוגדי החמצון והטעם נשארים. מתאים במיוחד לימים חמים וארוחות משותפות. מתכון מאת רעות לביא
מרק כתום קרמי מושלם לארוחת ערב קלה בערבים קרים. המרק מכיל ירקות כתומים העשירים בבטא קרוטן המשמש כחומר מוצא לוויטמין A ולו סגולות בריאותיות רבות- מסייע בריפוי רקמות, שיפור ראיית
בעקבות המודעות הגוברת לאורח חיים נכון והמגמה לצריכת מזון מלא, ניתן היום למצוא מגוון רחב של פסטות עשויות מחיטת דורום מלאה טעימות ובמרקם נהדר. אחד היתרונות של פסטה מחיטת דורום
מנה תאילנדית צמחונית קלאסית, מלאה בירקות וטעמים של המזרח הרחוק. כיאה לאוכל תאילנדי, המנה חריפה וניתן לעדן ממש במעט את עוצמת החריפות מכיוון שמשחת הקארי עצמה מכילה צ’ילי. ברכיבים אתם
מנת קטניות מרעננת ובהכנה מהירה שיכולה לבוא לצד עיקרית או בפני עצמה לצד סלט. ניתן להשתמש בגרגרי חומוס יבשים, להשרות במים ללילה ולבשל במים חמים. באותה מידה ניתן גם להשתמש
תבשיל הודי צמחוני, בריא וטעים, עשיר בטעמים וניחוחות מהמזרח הרחוק. דאל זהו תבשיל עדשים שנמצא בכל טאלי הודי פשוט (ארוחה בצלחת אחת גדולה), המגיע בגרסאות וצבעים שונים ומכיל ברזל, חלבון
מנה חלבונית קלילה להכנה, בדיוק לימים בהם אין לנו יותר מדי זמן להתעסק עם הכנות מתכון מאת הילה שלזינגר מרכיבים 4 נתחי פילה אמנון (כ-500 גרם) 3 כפות שמן
מאפה טעים ומיוחד בסגנון בלקני, שמשלב בתוכו ירק, חלבון ופחמימה. בצק הפילו לא מכיל בתוכו שומן, בניגוד לבצקי עלים ופריכים למיניהם, והשימוש בשמן זית הוא עדיף על פני סוגי השמן