מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

לביבות כרובית וגזר אפויות

לביבות אפויות מכרובית וגזר עם קמח מלא. טעימות מאוד, דלות בשומן בזכות האפייה ועשירות בסיבים תזונתיים. אלטרנטיבה בריאה ללביבות מטוגנות, ואופציה מצוינת לחג החנוכה ולכלל

למתכון »

פריטטה דלת פחמימות

מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1/4 חבילה שבבי כרובית\ברוקלי סנפסורט 1 כף שמן זית 1 ביצה 2 כפות קוטג' 1 כפית שבבי בצל

למתכון »

פיצה כרובית

מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1 יח' של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט ביצה אחת 100 גר' גבינה

למתכון »

פיצה כרובית

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים לבצק

1 יח' של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט

ביצה אחת

100 גר' גבינה מגורדת-צהובה\מוצרלה

2\1 כפית מלח

2\1 כפית פלפל

מרכיבים לרוטב

1 כף שמן זית

4 עגבניות מרוסקת דק

2 כפות רסק עגבניות

3 כפות מים

1 כף עלי אורגנו טרי

1 יח' שן שום

הכנה

מחממים תנור ל-240 מעלות.

מכינים את הבצק- מפרידים את פרחי הכרובית ומכניסים למעבד מזון עד לקבלת פירורים קטנים.

מוציאים את הכרובית וסוחטים אותה מנוזלים (חשוב מאוד בשביל הבצק), מוסיפים לכרובית את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

משטיחים את הבצק לגובה של פחות מסנטימטר על נייר אפייה – אופים את הבצק עד להשחמה

מורידים טמפ' ל-180 מעלות ,מוסיפים את רוטב העגבניות ותוספות לבחירה – לעוד 5 דק' עד שהגבינה נמסה.

השארת תגובה