סלט מרענן, חמוץ, מתוק ופריך עם טוויסט מרענן של ג'ינג'ר. טיפ: כדי לקלף את הגי'נג'ר בקלות גרדו את הקליפה בעזרת כף או כפית.
מתכון מאת רעות לביא יששכר
מרכיבים
1 יח' תפוח עץ
1 יח' קולורבי
1 יח' סלק קטן
1 יח' גזר
קוביה קטנה של ג'ינג'ר
מרכיבים לרוטב
שמן זית בנדיבות
מיץ מלימון
מלח הימאליה
חופן אגוזי מלך קצוצים
הכנה
לקלף את הירקות, הג'ינג'ר והתפוח ולגרד בפומפיה גסה.
להוסיף את מרכיבי הרוטב לירקות, לערבב היטב והוסיף את האגוזים הקצוצים.
הסלט טעים יותר לאחר שהייה במקרר.