מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

לביבות כרובית וגזר אפויות

לביבות אפויות מכרובית וגזר עם קמח מלא. טעימות מאוד, דלות בשומן בזכות האפייה ועשירות בסיבים תזונתיים. אלטרנטיבה בריאה ללביבות מטוגנות, ואופציה מצוינת לחג החנוכה ולכלל

למתכון »

פריטטה דלת פחמימות

מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1/4 חבילה שבבי כרובית\ברוקלי סנפסורט 1 כף שמן זית 1 ביצה 2 כפות קוטג' 1 כפית שבבי בצל

למתכון »

פיצה כרובית

מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1 יח' של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט ביצה אחת 100 גר' גבינה

למתכון »

גספאצ'ו- מרק ירקות קר

מרק קר, עדין וטעים. כמו בכל מרק טחון, גם כאן בטחינה מאבדים חלק מהסיבים והויטמינים אבל נוגדי החמצון והטעם נשארים. מתאים במיוחד לימים חמים וארוחות משותפות.

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים

8 עגבניות גדולות

1 יח' מלפפון גדול

גבעול של סלרי

1 יח' פלפל אדום/ירוק

2 שיני שום

1 יח' בצל סגול קטן

פלפל מלח לפי הטעם

הכנה

חולטים ומקלפים את העגבניות.

חותכים את כל המרכיבים לקוביות גדולות ומקררים היטב, לפני ההגשה טוחנים הכל במעבד מזון.

לגיוון וקישוט: אפשר להוסיף לאחר הטחינה מעט מיץ לימון ובהגשה שלוק שמן זית. להרפתקנים גם חומץ בלסמי איכותי יכול להיות נחמד.

וגם: ביצה קשה ופרוסות יפות של ירקות.

השארת תגובה