מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

ירידה במשקל ונשירת שיער

ירידה במשקל ונשירת שיער

ירידה במשקל ונשירת שיער – זו תופעת הלוואי שלא מדברים עליה סוף סוף זה קרה. הצלחת לרדת במשקל ולהשיל לא מעט קילוגרמים עודפים שהפריעו לכם,

למתכון »
זריקות להרזיה

זריקות להרזיה

המהפכה האמיתית במאבק בהשמנת יתר בישראל ובעולם: זריקות להרזיה הן טיפול פורץ דרך המאפשר ירידה מהירה ובטוחה במשקל ומשפר משמעותית את איכות החיים ובריאות המטופלים.

למתכון »
67665017_1321563368007405_642726054661718016_n-768x573

כרפסי – תבשיל בשר וסלרי

מקור המתכון מהסבתא הפרסית שלי ז"ל, הוא מלא ירק, לימוני ועשיר. מתאים מאוד למי שמחפש דרך לנצל את גבעולי הסלרי ואין לו ארנב ☺

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים 

גבעולים מסלרי גדול

2 חבילות פטרוזיליה

חופן עלי נענע מיובשת

כורכום, מלח, פלפל

1 ק"ג בשר שריר/גולש

2 בצלים גדולים

5 לימונים פרסים*

*מומלץ לחצות ולהשרות מראש במים רותחים

הכנה

קוצצים דק את הבצלים, מטגנים אותם עד שקיפות. מוסיפים את הבשר לסיר וסוגרים אותו עם מעט שמן, מוסיפים מים עד כיסוי הבשר, מרתיחים, מכפים את הקצף וממשיכים בבישול למשך שעה וחצי.

קוצצים ומוסיפים את כל הירק- הסלרי- באורך גפרור, הפטרוזיליה, הנענע, את התבלינים ואת הלימון הפרסי.

מבשלים למשך 30-40 דקות, עד שצבע הירק משתנה לירוק כהה מאוד. מגישים בליווי אורז לבן.

השארת תגובה