מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

לביבות כרובית וגזר אפויות

לביבות אפויות מכרובית וגזר עם קמח מלא. טעימות מאוד, דלות בשומן בזכות האפייה ועשירות בסיבים תזונתיים. אלטרנטיבה בריאה ללביבות מטוגנות, ואופציה מצוינת לחג החנוכה ולכלל

למתכון »

פריטטה דלת פחמימות

מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1/4 חבילה שבבי כרובית\ברוקלי סנפסורט 1 כף שמן זית 1 ביצה 2 כפות קוטג' 1 כפית שבבי בצל

למתכון »

פיצה כרובית

מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1 יח' של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט ביצה אחת 100 גר' גבינה

למתכון »

סלט טונה טחינה ופלפלים

לכל מי שמעדיף לאכול טונה במים, אבל השילוב עם שמן זית לא עושה את העבודה, הסלט הזה מושלם! הוא גם סלחני לשינויים לפי טעמכם, נסו את ההצעות לגיוון ולא תתאכזבו ☺

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים

1.5-2 כפות טחינה גולמית

חופן פטרוזיליה

שן שום

מיץ לימון

פלפלים: אדום וצהוב

פלפל חריף

פחית טונה במים

הכנה

מערבבים את הטחינה הגולמית עם מיץ לימון ומעט מים קרים כך שתצא סמיכה יחסית.

מוסיפים שום, ופטרוזיליה, מערבבים היטב עם הטונה עד שהיא עטופה טוב בטחינה.

קוצצים את הפלפלים קטן ככל האפשר ומוסיפים לתערובת.

מערבבים וטועמים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

לגיון הטעמים: הוסיפו אחת מהאפשרויות או יותר: פלפל שיפקה, מלפפון חמוץ, לימון כבוש קצוץ או עגבניות שרי.

השארת תגובה