מתכון מאת רעות לביא יששכר
מרכיבים
1 כוס טחינה
4 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל
1 יח' ביצה
קורט מלח
1 כפית אבקת אפיה
25 גרם אבקת קקאו (2 כפות בערך)
25 גרם קמח שקדים (2 כפות גדושות)
100 גרם שוקולד מריר 85% קצוץ
הכנה
מחממים תנור ל 170 מעלות.
מערבבים את המרכיבים הרטובים.
מוסיפים את אבקת האפייה, הקקאו, הקמח ו3/4 מכמות השוקולד.
יוצרים כדורים בגודל אגוז ומניחים על גבי התבנית, מפזרים מעט שוקולד עם כל עוגיה ומשטחים אותה קצת.
אופים 8-10 דקות. הן אמורות להישאר רכות מעט במרכז. לא נוגעים עד שמתקרר.