מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

ירידה במשקל ללא ספורט

ירידה במשקל ללא ספורט

ירידה במשקל ללא ספורט – כך עושים את זה לאיזו קבוצה אתם משתייכים? אלו שמכוונים שעון לשעה 5:45 בבוקר כדי להספיק חדר כושר או סיבוב

למתכון »
פיצה כרובית

פיצה כרובית

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים לבצק

1 יח’ של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט

ביצה אחת

100 גר’ גבינה מגורדת-צהובה\מוצרלה

2\1 כפית מלח

2\1 כפית פלפל

מרכיבים לרוטב

1 כף שמן זית

4 עגבניות מרוסקת דק

2 כפות רסק עגבניות

3 כפות מים

1 כף עלי אורגנו טרי

1 יח’ שן שום

הכנה

מחממים תנור ל-240 מעלות.

מכינים את הבצק- מפרידים את פרחי הכרובית ומכניסים למעבד מזון עד לקבלת פירורים קטנים.

מוציאים את הכרובית וסוחטים אותה מנוזלים (חשוב מאוד בשביל הבצק), מוסיפים לכרובית את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

משטיחים את הבצק לגובה של פחות מסנטימטר על נייר אפייה – אופים את הבצק עד להשחמה

מורידים טמפ’ ל-180 מעלות ,מוסיפים את רוטב העגבניות ותוספות לבחירה – לעוד 5 דק’ עד שהגבינה נמסה.

השארת תגובה