דר רז
מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

זריקת הרזיה למניעת שבץ מוחי

זריקת הרזיה למניעת שבץ מוחי

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת לשבץ מוחי מחקר מרתק חדש מחולל מהפכה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – ע"פ הממצאים זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »
זריקת הרזיה למניעת התקף לב

זריקת הרזיה למניעת התקף לב

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת להתקף לב פריצת דרך מפתיעה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – מחקר חדש מגלה כי זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »
שעועית-ירוקה-טריה

שעועית ירוקה מוקפצת עם טופו

לרובנו יש נטייה לסלוד מהטופו ללא סיבה , מקורו של הטופו הוא מפולי סויה  אשר מספקים  מקור איכותי לחלבון מן הצומח , הוא מכיל סיבים תזונתיים , ברזל , אבץ ועוד המון ויטמנים מקבוצת B!

מתכון מאת הילה שלזינגר

מרכיבים

 

 

חבילת טופו (300 גר')

צרור אספרגוס טרי\ חצי שקית שעועית ירוקה של ספנפרוסט

1 יח' בצל חתוך לרצועות

1 'יח גמבה אדומה  חתוכה לרצועות – לא חובה

2 שיני שום

2 כפות רוטב סויה

כף סילאן

כף שמן קנולה

מלח ופלפל לפי הטעם

חופן שומשום- לא חובה

הכנה

 

חותכים את הטופו לקוביות , מחממים מחבת עם שמן קנולה ומטגנים קלות את קוביות הטופו

במחבת נפרדת חותכים את הבצל ומטגנים על מחבת ווק עד שמזהיב , נוסיף את הגמבה והשום למחבת , ולאחריו את הטופו שהוכנה מצד , מוסיפים את הרוטב סויה , סילאן מלח ופלפל .

שתי דקות לפני הגשה נוסיף את השומשום ונקפיץ את התערובת עוד קצת (למשך דקה לפחות).

השארת תגובה