דר רז
מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

זריקת הרזיה למניעת התקף לב

זריקת הרזיה למניעת התקף לב

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת להתקף לב פריצת דרך מפתיעה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – מחקר חדש מגלה כי זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »
ניקוי רעלים

ניקוי רעלים

איך בוחרים שיטה נכונה לניקוי רעלים? המונח ניקוי רעלים הפך ללהיט בשנים האחרונות. מאחוריו מסתתרת ציפייה שנמצא שיטה שבה ניתן בתוך כמה ימים לנקות את

למתכון »
השמנה אגסית

השמנה אגסית

מהו סוג ההשמנה שיכול להגן על הבריאות שלכם? השמנה היא השמנה היא השמנה. כל סוגי ההשמנה מזיקים לבריאות באותה מידה. האמנם? ממש לא. השמנה אגסית

למתכון »
batatacake29

עוגת בטטה ושוקולד צ'יפס

מקור המתכון בבלוג המושלם "בצק אלים". זו עוגה בניחוח פאי דלעת, מתאימה לאוהבי ז'אנר עוגות הגזר. מתובלת נימוחה מתוקה בצורה מרומזת ומשביעה מאוד. אפשר להכין כמאפינס או באינגליש קייק.

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים

2 בטטות קטנות (400 גרם)

3 יח' ביצים

150 גרם חמאה רכה

3-4 כפות דבש

2 כפיות אגוז מוסקט

1 כף קינמון

½ כפית א. סודה לשתיה

½ 1 כפית א. אפייה

קורט מלח

1 כוס קמח שקדים

4 כפות שבבי קוקוס

¾ כוס שבבי שוקולד

הכנה

לחמם תנור ל 180 מעלות

לבשל את הבטטות במיקרו, למעוך לפירה ולמדוד כמות של כוס (250 מ"ל).

לערבב בקערה את הביצים, החמאה והדבש לקבלת בלילה אחידה. להוסיף את התבלינים, אבקת סודה לשתייה, אבקת האפייה ומלח לערבב ולהוסיף את הבטטה.

להוסיף לקערה את הקוקוס, השוקולד ואת קמח השקדים לערבב ולאפות כ 50 דקות עד שהעוגה שחומה ויציבה למגע.

* למאפינס מספיקות 25 דקות אפייה

השארת תגובה