דר רז
מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

ניהול מסלול הרזיה

ניהול מסלול הרזיה

מהי הדרך היעילה ביותר לנהל תהליך הרזיה? העידן המודרני בתחום הטיפול בהשמנה פתח אפשרויות טיפול חדשות שלא היו קיימות עד לפני מספר שנים. למעשה, עד

למתכון »

ירידה במשקל ללא דיאטה

ירידה במשקל ללא דיאטה – האם יש דבר כזה? בשנים האחרונות חלה עליה משמעותית בממדי ההשמנה בארץ ובעולם, עד להיקף של מגפה של ממש. ע"פ

למתכון »
לא מצליח לרדת במשקל

לא מצליח לרדת במשקל

"אני לא מצליח לרדת במשקל" – זוהי התלונה הנפוצה של אנשים שמנסים לרזות אבל מרגישים שהמשקל פשוט נתקע. הם סופרים קלוריות. מקזזים באוכל, מגבירים את

למתכון »
batatacake29

עוגת בטטה ושוקולד צ'יפס

מקור המתכון בבלוג המושלם "בצק אלים". זו עוגה בניחוח פאי דלעת, מתאימה לאוהבי ז'אנר עוגות הגזר. מתובלת נימוחה מתוקה בצורה מרומזת ומשביעה מאוד. אפשר להכין כמאפינס או באינגליש קייק.

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים

2 בטטות קטנות (400 גרם)

3 יח' ביצים

150 גרם חמאה רכה

3-4 כפות דבש

2 כפיות אגוז מוסקט

1 כף קינמון

½ כפית א. סודה לשתיה

½ 1 כפית א. אפייה

קורט מלח

1 כוס קמח שקדים

4 כפות שבבי קוקוס

¾ כוס שבבי שוקולד

הכנה

לחמם תנור ל 180 מעלות

לבשל את הבטטות במיקרו, למעוך לפירה ולמדוד כמות של כוס (250 מ"ל).

לערבב בקערה את הביצים, החמאה והדבש לקבלת בלילה אחידה. להוסיף את התבלינים, אבקת סודה לשתייה, אבקת האפייה ומלח לערבב ולהוסיף את הבטטה.

להוסיף לקערה את הקוקוס, השוקולד ואת קמח השקדים לערבב ולאפות כ 50 דקות עד שהעוגה שחומה ויציבה למגע.

* למאפינס מספיקות 25 דקות אפייה

השארת תגובה