מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

ירידה במשקל ונשירת שיער

ירידה במשקל ונשירת שיער

ירידה במשקל ונשירת שיער – זו תופעת הלוואי שלא מדברים עליה סוף סוף זה קרה. הצלחת לרדת במשקל ולהשיל לא מעט קילוגרמים עודפים שהפריעו לכם,

למתכון »
זריקות להרזיה

זריקות להרזיה

המהפכה האמיתית במאבק בהשמנת יתר בישראל ובעולם: זריקות להרזיה הן טיפול פורץ דרך המאפשר ירידה מהירה ובטוחה במשקל ומשפר משמעותית את איכות החיים ובריאות המטופלים.

למתכון »
karpion_balls_amir6306_x5 2

קציצות דגים ברוטב עגבניות חריף

תבשיל קציצות דג עם טעם של בית, מתאים כמנה עיקרית חגיגית שכולם אוהבים. המנה מכילה כמות יפה של חלבון איכותי. ניתן כמובן לעדן או לוותר על החריפות.

מתכון מאת דניאל רוקח

מרכיבים לקציצות

1 ק"ג  דג לבן קצוץ גס (לקציצות הכי מומלץ דג בורי)

1 יח' בצל לבן קצוץ דק

5  שיני שום כתושות

צרור פטרוזיליה וכוסברה

3  פרוסות חלה רטובות וסחוטות

2  ביצים

מלח ופלפל

 

מרכיבים לרוטב

8  שיני שום פרוסות

פלפל חריף

לפחות 10 עגבניות מקולפות

רסק עגבניות מעגבניות בלבד

פפריקה, צ׳ילי יבש (במידה ורוצים חריף יותר), כמון, כורכום, מלח ופלפל

מעט  שמן

הכנה

מכינים את המסה של הדגים ושמים במקרר

רק לאחר מכן  מכינים את הרוטב- מכניסים את הרכיבים למחבת עמוקה בסדר שכתוב. אם יש צורך מוסיפים קצת מים וכמובן משפרים תיבול אחרי זה.

אחרי שהרוטב הסמיך (לפחות חצי שעה על האש), מנמיכים את האש, מקבבים את המסה של הדגים לקציצות ושמים ברוטב. תשתדלו שהקציצות יהיו מכוסות כמעט עד הסוף ותהיו עדינים איתן כדי שלא יתפרקו.

מבשלים חצי שעה ומדי פעם מערבבים/מנערים את הסיר בעדינות.

מומלץ להגיש לצד אורז לבן בסמטי.

השארת תגובה