דר רז
מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

זריקת הרזיה למניעת שבץ מוחי

זריקת הרזיה למניעת שבץ מוחי

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת לשבץ מוחי מחקר מרתק חדש מחולל מהפכה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – ע"פ הממצאים זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »
זריקת הרזיה למניעת התקף לב

זריקת הרזיה למניעת התקף לב

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת להתקף לב פריצת דרך מפתיעה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – מחקר חדש מגלה כי זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »
מרק

גספאצ'ו- מרק ירקות קר

מרק קר, עדין וטעים. כמו בכל מרק טחון, גם כאן בטחינה מאבדים חלק מהסיבים והויטמינים אבל נוגדי החמצון והטעם נשארים. מתאים במיוחד לימים חמים וארוחות משותפות.

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים

8 עגבניות גדולות

1 יח' מלפפון גדול

גבעול של סלרי

1 יח' פלפל אדום/ירוק

2 שיני שום

1 יח' בצל סגול קטן

פלפל מלח לפי הטעם

הכנה

חולטים ומקלפים את העגבניות.

חותכים את כל המרכיבים לקוביות גדולות ומקררים היטב, לפני ההגשה טוחנים הכל במעבד מזון.

לגיוון וקישוט: אפשר להוסיף לאחר הטחינה מעט מיץ לימון ובהגשה שלוק שמן זית. להרפתקנים גם חומץ בלסמי איכותי יכול להיות נחמד.

וגם: ביצה קשה ופרוסות יפות של ירקות.

השארת תגובה