דר רז
מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

רופאים

לא מצליחה לרדת במשקל?

לא מצליחה לרדת במשקל? יש טיפול יעיל גם כשהפיזיולוגיה שלך פועלת נגדך בעבר זה היה מאד פשוט – היית עולה על המשקל, מגלה שצריך לקזז

למתכון »
ניהול מסלול הרזיה

ניהול מסלול הרזיה

מהי הדרך היעילה ביותר לנהל תהליך הרזיה? העידן המודרני בתחום הטיפול בהשמנה פתח אפשרויות טיפול חדשות שלא היו קיימות עד לפני מספר שנים. למעשה, עד

למתכון »
מרק

גספאצ'ו- מרק ירקות קר

מרק קר, עדין וטעים. כמו בכל מרק טחון, גם כאן בטחינה מאבדים חלק מהסיבים והויטמינים אבל נוגדי החמצון והטעם נשארים. מתאים במיוחד לימים חמים וארוחות משותפות.

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים

8 עגבניות גדולות

1 יח' מלפפון גדול

גבעול של סלרי

1 יח' פלפל אדום/ירוק

2 שיני שום

1 יח' בצל סגול קטן

פלפל מלח לפי הטעם

הכנה

חולטים ומקלפים את העגבניות.

חותכים את כל המרכיבים לקוביות גדולות ומקררים היטב, לפני ההגשה טוחנים הכל במעבד מזון.

לגיוון וקישוט: אפשר להוסיף לאחר הטחינה מעט מיץ לימון ובהגשה שלוק שמן זית. להרפתקנים גם חומץ בלסמי איכותי יכול להיות נחמד.

וגם: ביצה קשה ופרוסות יפות של ירקות.

השארת תגובה