מתכון מאת הילה שלזינגר
מרכיבים
2 בננות
2 כפיות דבש
כוס ורבע שיבולת שועל
כפית שמן שקדים
כפית קינמון
יוגורט 3%\סויה
פרי \אגוזים לבחירה
הכנה
מחממים תנור ל 175 מעלות/
מועכים את הבננה ומוסיפים את הדבש, השיבולת שועל, שמן שקדים והקינמון – מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
משמנים בספרי שמן תבנית קאפקייקס ושמים בתבנית את התערובת בעזרת כף.
משטחים את התערובת כך שתיגע גם בדפנות התבנית, ליצירת צורה קעורה
מכניסים לתנור ל-15 דק' אפייה.
מוציאים מהתנור, מחכים שיתקרר.
מוסיפים מעל כף יוגורט לבחירה ותוספת שהחלטתם עליה.