סלמון בתנור, שילוב מצויין של מנת חלבון עשירה באומגה 3.
יישתלב נהדר עם בטטה/ תפ"א בתנור, לצד תוספת סלט ירוק.
המרכיבים
כ-1 ק"ג פילה סלמון (נתח שלם)
2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
כף דבש
2 שיני שום כתושות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אפשרי: עלי טימין טריים
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות, מערבבים חרדל עם דבש, שום ותימין.
מתבלים את הדג ולבסוף מפזרים פלפל שחור גרוס ומלח גס.
מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
צולים בתנור כחצי שעה, עד שעשוי טוב (לשים לא שלא מתייבש).