מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

לביבות כרובית וגזר אפויות

לביבות אפויות מכרובית וגזר עם קמח מלא. טעימות מאוד, דלות בשומן בזכות האפייה ועשירות בסיבים תזונתיים. אלטרנטיבה בריאה ללביבות מטוגנות, ואופציה מצוינת לחג החנוכה ולכלל

למתכון »

פריטטה דלת פחמימות

מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1/4 חבילה שבבי כרובית\ברוקלי סנפסורט 1 כף שמן זית 1 ביצה 2 כפות קוטג' 1 כפית שבבי בצל

למתכון »

פיצה כרובית

מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1 יח' של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט ביצה אחת 100 גר' גבינה

למתכון »

חטיף קוואקר ויוגורט

מתכון מאת הילה שלזינגר

מרכיבים

2 בננות

2 כפיות דבש

כוס ורבע שיבולת שועל

כפית שמן שקדים

כפית קינמון

יוגורט 3%\סויה

פרי \אגוזים לבחירה

הכנה

מחממים תנור ל 175 מעלות/

מועכים את הבננה ומוסיפים את הדבש, השיבולת שועל, שמן שקדים והקינמון  – מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

משמנים בספרי שמן תבנית קאפקייקס ושמים בתבנית את התערובת בעזרת כף.

משטחים את התערובת כך שתיגע גם בדפנות התבנית, ליצירת צורה קעורה

מכניסים לתנור ל-15 דק' אפייה.

מוציאים  מהתנור, מחכים שיתקרר.

מוסיפים  מעל  כף יוגורט לבחירה ותוספת שהחלטתם עליה.

השארת תגובה