מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

ירידה במשקל ללא ספורט

ירידה במשקל ללא ספורט

ירידה במשקל ללא ספורט – כך עושים את זה לאיזו קבוצה אתם משתייכים? אלו שמכוונים שעון לשעה 5:45 בבוקר כדי להספיק חדר כושר או סיבוב

למתכון »
דיאטה אחרי גיל 40

דיאטה אחרי גיל 40

מהי הדרך הטובה ביותר לעשות דיאטה אחרי גיל 40? עברתם את גיל 40 והמשקל תקוע? אתם לא לבד. דיאטה אחרי גיל 40 היא נושא מאתגר

למתכון »
מרק

גספאצ’ו- מרק ירקות קר

מרק קר, עדין וטעים. כמו בכל מרק טחון, גם כאן בטחינה מאבדים חלק מהסיבים והויטמינים אבל נוגדי החמצון והטעם נשארים. מתאים במיוחד לימים חמים וארוחות משותפות.

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים

8 עגבניות גדולות

1 יח’ מלפפון גדול

גבעול של סלרי

1 יח’ פלפל אדום/ירוק

2 שיני שום

1 יח’ בצל סגול קטן

פלפל מלח לפי הטעם

הכנה

חולטים ומקלפים את העגבניות.

חותכים את כל המרכיבים לקוביות גדולות ומקררים היטב, לפני ההגשה טוחנים הכל במעבד מזון.

לגיוון וקישוט: אפשר להוסיף לאחר הטחינה מעט מיץ לימון ובהגשה שלוק שמן זית. להרפתקנים גם חומץ בלסמי איכותי יכול להיות נחמד.

וגם: ביצה קשה ופרוסות יפות של ירקות.

השארת תגובה