דר רז
מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

זריקת הרזיה למניעת שבץ מוחי

זריקת הרזיה למניעת שבץ מוחי

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת לשבץ מוחי מחקר מרתק חדש מחולל מהפכה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – ע"פ הממצאים זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »
זריקת הרזיה למניעת התקף לב

זריקת הרזיה למניעת התקף לב

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת להתקף לב פריצת דרך מפתיעה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – מחקר חדש מגלה כי זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »
פיצה כרובית

פיצה כרובית

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים לבצק

1 יח' של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט

ביצה אחת

100 גר' גבינה מגורדת-צהובה\מוצרלה

2\1 כפית מלח

2\1 כפית פלפל

מרכיבים לרוטב

1 כף שמן זית

4 עגבניות מרוסקת דק

2 כפות רסק עגבניות

3 כפות מים

1 כף עלי אורגנו טרי

1 יח' שן שום

הכנה

מחממים תנור ל-240 מעלות.

מכינים את הבצק- מפרידים את פרחי הכרובית ומכניסים למעבד מזון עד לקבלת פירורים קטנים.

מוציאים את הכרובית וסוחטים אותה מנוזלים (חשוב מאוד בשביל הבצק), מוסיפים לכרובית את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

משטיחים את הבצק לגובה של פחות מסנטימטר על נייר אפייה – אופים את הבצק עד להשחמה

מורידים טמפ' ל-180 מעלות ,מוסיפים את רוטב העגבניות ותוספות לבחירה – לעוד 5 דק' עד שהגבינה נמסה.

השארת תגובה