דר רז
מגזין המרכז הרפואי
לטיפול בהשמנה

רישום לנויזלטר

זריקת הרזיה למניעת שבץ מוחי

זריקת הרזיה למניעת שבץ מוחי

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת לשבץ מוחי מחקר מרתק חדש מחולל מהפכה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – ע"פ הממצאים זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »
זריקת הרזיה למניעת התקף לב

זריקת הרזיה למניעת התקף לב

נוטלים זריקות הרזיה? אתם בסיכון מופחת להתקף לב פריצת דרך מפתיעה בתחום הטיפול התרופתי בהשמנה – מחקר חדש מגלה כי זריקות הרזיה מפחיתות סיכון להתקף

למתכון »

פריטטה דלת פחמימות

מתכון מאת רעות לביא יששכר

מרכיבים לבצק

1/4 חבילה שבבי כרובית\ברוקלי סנפסורט

1 כף שמן זית

1 ביצה

2 כפות קוטג'

1 כפית שבבי בצל מיובש

מעט תימין

1-2  כפות קמח תפוח אדמה \שקדים

1 כף גבינה צהובה מגורדת

מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה

לוקחים את השבבי כרובית ומפשירים מתחת למים חמים.

סוחטים את הכרובית בעזרת הידיים ומקפיצים במחבת עם שמן זית.

בזמן הקפצת הכרובית, מערבבים בקערה את שאר המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.

שופכים את הבלילה על הכרובית , מערבבים הכל ביחד ומכסים את המחבת עם מכסה.

נותנים לתערובת להשחים והופכים לצד שני , בתאבון!

 

השארת תגובה