לביבות כרובית וגזר אפויות
לביבות אפויות מכרובית וגזר עם קמח מלא. טעימות מאוד, דלות בשומן בזכות האפייה ועשירות בסיבים תזונתיים. אלטרנטיבה בריאה ללביבות מטוגנות, ואופציה מצוינת לחג החנוכה ולכלל ימי השנה. נסו אותן לבד
לביבות אפויות מכרובית וגזר עם קמח מלא. טעימות מאוד, דלות בשומן בזכות האפייה ועשירות בסיבים תזונתיים. אלטרנטיבה בריאה ללביבות מטוגנות, ואופציה מצוינת לחג החנוכה ולכלל ימי השנה. נסו אותן לבד
מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1/4 חבילה שבבי כרובית\ברוקלי סנפסורט 1 כף שמן זית 1 ביצה 2 כפות קוטג' 1 כפית שבבי בצל מיובש מעט תימין 1-2 כפות
מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים לבצק 1 יח' של כרובית בינונית \ 1 שקית פתיתי כרובית מוקפאים של סנפרוסט ביצה אחת 100 גר' גבינה מגורדת-צהובה\מוצרלה 2\1 כפית מלח 2\1
מתכון מקור מבית היוצר של קוואקר מרכיבים כפית שמן זית 2 ביצים 4 כפות קוואקר 2 כפות חלב 2\1 כפית מלח גבינה לבנה\סינופניה עד 5%\ קוטג\ גבינת סויה 5% גזר
מתכון מאת הילה שלזינגר אז למה כדאי להכין את הגרנולה ולא לקנות? בדרך כלל הגרנולה בסופר מכילה חומרים משמרים וכמויות סוכר גבוהות לעומת גרנולה בהכנה ביתית. שילוב של שיבולת שועל וסובין
מתכון מאת הילה שלזינגר מרכיבים 1/2 קילו חזה הודו כף וחצי טחינה גולמית 2 שיני שום צרור פטרוזיליה – ניתן לשלב גם כוסברה אם אוהבים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית
מקור המתכון מהסבתא הפרסית שלי ז"ל, הוא מלא ירק, לימוני ועשיר. מתאים מאוד למי שמחפש דרך לנצל את גבעולי הסלרי ואין לו ארנב ☺ מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים
מתכון פשוט וטעים לשווארמה ביתית שילדים ומבוגרים אוהבים. מינימום עבודה במטבח והמון טעם טוב, מומלץ להגיש עם אורז וסלט טרי. מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים קילו שווארמה הודו נקבה
מתכון לקציצות ברוטב קארי דלעת קציצות ברוטב קארי דלעת עם רוטב קסום טעים ומיוחד כל כך, יכול לתפקד לבד כמרק דלעת מדהים. אפשר להחליף את הבשר בחתיכות דג או עוף.
מלא בריאות, לימוני ועשיר. מתאים מאוד למי שלא מפחד מפחמימות. לא משנה כמה תכינו הסיר יגמר די מהר, ראו הוזהרתם ☺ מתכון מאת רעות לביא יששכר מרכיבים 4 בצלים גדולים
גביניות עם קמח מלא שמתאימות לחובבי המתוק מביניכם. עשירות בחלבון וסידן, אפויות בתנור, ומהוות אופציה טעימה, משביעה ומזינה יותר מאופציות אחרות לצד הקפה או כשמתחשק משהו מתוק. מתכון מאת אבינועם
מתכון לגלידת יוגורט ופירות לפעמים כשבא לנו משהו מרענן וטעים ללא צורך בהתעסקות גדולה, בהכנה או בפחד של כמה קלוריות יש בגלידה הזאת, אפשר ללכת על הפשוט והקל … מתכון
מקור המתכון בבלוג המושלם "בצק אלים". זו עוגה בניחוח פאי דלעת, מתאימה לאוהבי ז'אנר עוגות הגזר. מתובלת נימוחה מתוקה בצורה מרומזת ומשביעה מאוד. אפשר להכין כמאפינס או באינגליש קייק. מתכון
מתכון מאת הילה שלזינגר מרכיבים 2 בננות 2 כפיות דבש כוס ורבע שיבולת שועל כפית שמן שקדים כפית קינמון יוגורט 3%\סויה פרי \אגוזים לבחירה הכנה מחממים תנור ל 175 מעלות/
מתכון מאת הילה שלזינגר מרכיבים 1 יח' בננה 2 ביצים 4\1 כפית קינמון הכנה מועכים את הבננה בתור כלי מתאים. מוסיפים את הביצים והקינמון עד לקבלת מרקם אחיד. משמנים המחבת